#winnendoenwesamen

23-1-2023

Na mijn trail loop in Houffalize plof ik op de bank en sla de @Runnersworld open. In de column van @Susan Krumins (she’s cool) lees ik: “hoe ziet succes er voor jou uit over 12 maanden?”

Wat zou ik willen? Natuurlijk heb ik tijden in mijn hoofd. Ik pers iedere training dat ene tempo er uit voor die paar seconden sneller. Hap ik soms water in plaats van lucht in het zwembad, kan ik mijn benen niet meer bewegen na een FTP test op de fiets of denk ik dat ik moet overgeven als ik harde tempo’s loop. Ik ga zeker voor een dik pr en dik vette klassering! Dream big. Besparen op dromen moet je nooit doen.

Maar is dit hoe succes er uit ziet? Ik zie met twee armen in de lucht, een grote glimlach én tezamen met de mensen die belangrijk voor mij zijn mijn succes delen. Een tuinfeest, vuurkorf aan. Met mijn vrienden, mijn coach, mijn familie en mijn mede believers proost ik op een prachtig sportjaar. Ik deel anekdotes over die wedstrijd waar alles op zijn plek viel, over die teleurstelling, over dat mega intensieve trainingsblok. En bovenal proost ik op het kunnen delen van mijn avonturen. Een gevoel van plezier, samen en steun. Zo is mijn jaar 100% succesvol.

Bij NOC*NSF, waar ik werk, is onze ambitie #winnendoenwesamen. Ik snap m, ik voel ‘m. Alleen kom je er niet. En delen maakt succes leuk! Mijn mede believers zijn van die mensen. Mensen die in mij geloven. Remarkable-learning, Joan Boelens advies en Interacte zijn met mij het diepe in gesprongen. Zij doneerde zwemwater, een stuk trainingsstage en een wedstrijdlicentie. Want #winnendoenwesamen. Sporten trouwens ook.

Ik daag je uit. Hoe ziet succes er voor jou uit over 12 maanden?  

See you,

Heleen
www.heleenmoes.run/doe-mee

#Remarkable linkedin.com/in/mark-van-der-pol-4139027

#Boelens Advies linkedin.com/in/joanboelens

#Interacte linkedin.com/in/marijke-van-huijstee-a1a3978


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: