Het nieuwe jaar in.

08.01.23 – Het voelt als een nieuwjaarsduik. Ken je dat gevoel? Nog even wachten, of toch maar gaan. Je moet er óf helemaal in, óf niet. Half werkt niet. En dat is spannend, maar als je het eenmaal doet, is het fantastisch.
Zo keek ik samen met mijn trainer naar de wedstrijdkalender van 2023. Welke races, wanneer gaan we ze doen, nog even wachten, of maar gelijk vol in? Allerlei keuzes. Ik koos om mijn sportavontuur vol in te gaan. Niks even wachten, maar er recht in rennen. Ik boekte een ticket naar Lanzarote. Zaterdag 18 maart doe ik mijn eerste race in het profveld. Ironman 70.3. Ik ga er 3 weken heen. Zo kan ik een flink trainingsblok maken. En ik kan op locatie mijn huidige werk doen, gecombineerd met trainen. Net als dat ik nu in Nederland doe, alleen dan met een zonnige achtergrond. Mega leuk om op zo’n korte termijn een doel te hebben. 2023 is begonnen! Ik ga zo zwemmen, geen nieuwjaarsduik maar een lekker verwarmd badje ;). Het staat 1-0 voor stoere keuzes maken.

2 gedachten over “Het nieuwe jaar in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: